Etusivu > "Mehtä-ideariihi" Mäntyharjulla 10.11.2010

Tervetuloa mukaan metsää ja metsäluontoa hyödyntävään kehittämistoimintaan

Metsäntutkimuslaitos on käynnistänyt ELY Etelä-Savon myöntämän rahoituksen tuella projektin "Metsä elinkeinojen edistäjänä ja yhteistoiminnan ytimenä" (MEHTÄ). Hankkeen tavoitteena on hyödyntää metsäluontoa uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisessä, lisätä Mäntyharjun alueen toimijoiden (yrittäjät, metsänomistajat, alueen vakituiset ja vapaa-ajanasukkaat) välistä yhteistyötä sekä edistää yrittäjien ja osaajien verkottumista ja taitojen kehittymistä. Projekti kestää ensi vuoden loppuun saakka.

Jos olet kiinnostunut metsäluontoon liittyvän osaamisesi kehittämisestä, tuotteittesi myynnistä tai tapahtumien suunnittelusta tai jos yrityksesi voi hyödyntää metsäluontoon liittyviä ohjelmapalveluja, tuotteita tai elintarvikkeita tai sinulla on muita metsäisiä ideoita, tule rohkeasti mukaan toimintaan.

Seuraava "MEHTÄ-IDEARIIHI" -tilaisuus pidetään Mäntyharjun kunnantalon Kalla-kokoushuoneessa 10.11.2010 klo 16.00 -20.00. Osoite: Asematie 3, 52701 Mäntyharju. Kahvitarjoilua varten ennakkoilmoittautuminen Kaija Kanniselle 8.11.9.2010 mennessä sähköpostitse kaija.kanninen@metla.fi tai puhelimitse 050 391 2338