Etusivu > Kotikuntastipendi 1.vuoden korkeakouluopiskelijoille

Mäntyharju huolehtii korkeakouluopiskelijoistaan uudella kotikuntastipendillä

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2015 klo 09:13
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kunta on päättänyt tarjota 1. vuoden päätoimisille korkeakouluopiskelijoille mahdollisuutta hakea kotikuntastipendiä. Edellytyksenä stipendin saamiselle on, että Mäntyharju on opiskelijan kotikunta 1.1.2016. Luonnollisesti edellytyksenä on myös opiskelupaikka korkea-asteen oppilaitoksessa. Stipendin suuruus on opiskelijalle 1200,00 euroa per vuosi.

Stipendin taustalta löytyvät Helsingissä sijaitsevat Mäntyharjun kunnan omistamat asunnot, joita on vuokrattu aiemmin vain Mäntyharjusta kotoisin oleville opiskelijoille. Nyt kunta alkaa vuokrata asuntoja niin kutsutuilla avoimilla markkinoilla ja vuokratuotot käytetään kotikuntastipendiin.

- Ajatuksena on palvella suurempaa joukkoa mäntyharjulaisia opiskelijoita. Aikaisemmin asunnoissa on asunut yhteensä viisi mäntyharjulaista opiskelijaa Helsingin Kalliossa ja Ullanlinnassa. Nyt kotikuntastipendistä pääsevät nauttimaan kaikki meiltä opiskelemaan lähteneet riippumatta siitä, missä asuvat ja opiskelevat, kertoo kunnanjohtaja Jukka Ollikainen.

Stipendihakemukset tulee lähettää 4.9. mennessä osoitteeseen kirjaamo@mantyharju.fi, viestin aiheena "Kotikuntastipendi". Vapaamuotoisten hakemusten tulee sisältää stipendin hakijan nimi, syntymäaika, pankkiyhteystiedot ja kopio opiskelijatodistuksesta.

Lisätiedot:

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, 040 7797 747, jukka.ollikainen@mantyharju.fi

Hallintojohtaja Tuomo Penttinen, 040 5229 055, tuomo.penttinen@mantyharju.fi

Markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, 040 774 1902, olli.marjalaakso@mantyharju.fi