Etusivu > Kunta hakee palvelutestaajia uusille verkkosivuille ja sähköisiin palveluihin

Mäntyharjun kunta uudistaa verkkosivunsa ja kehittää sähköisiä palveluja uusien palvelutestaajien avulla

Mäntyharjun kunta uudistaa vuoden 2016 aikana verkkosivunsa. Kunnan nykyiset verkkosivut ovat vanhentuneet, joten uudistus on tervetullut. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena on helppokäyttöinen ja asiakaslähtöinen sivusto, joka antaa miellyttävän käyttökokemuksen.

-Tähtäimessä on antaa kaikille verkkosivujen käyttäjäryhmille olennainen tieto nopeasti, harmaita hiuksia säästäen, sanoo  Mäsek Oy:n markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso.

Verkkosivujen lisäksi sähköisten asiointipalveluiden kokonaisuus tarkastelussa

Samaan aikaan, kun kunnan verkkosivuja lähdetään uusimaan, Mäntyharjussa kartoitetaan aktiivisesti sähköisten asiointipalveluiden tarvetta eri käyttäjäryhmien kannalta.

-Vaatii kovaa työtä meiltä pysyä kehityksen kärjessä. Käyttäjien tarpeet moninaistuvat kiihtyvällä tahdilla ja haluamme pysyä vauhdissa mukana, summaa kunnan tietohallintojohtaja Teppo Marttila.

Kunnan verkkosivujen on tarkoitus toimia alustana monenlaisille palveluille, jotka tulevat siirtymään sähköiseen maailmaan tai ainakin osittain sähköisiksi. Tällaisia palveluja on kuntalaisten käytössä tietohallintojohtaja Marttilan mukaan jo nyt, ja jatkossa sähköisen asioinnin määrä tulee varmasti kasvamaan. Vakituisten asukkaiden lisäksi Mäntyharjussa nähdään sähköisten palveluiden käyttäjäryhminä muun muassa vapaa-ajan asukkaat, yrittäjät, aktiivinen järjestöväki ja matkailijat.

-Verkkosivu-uudistuksen aikana ja uusia sähköisiä palveluja kehitettäessä on tärkeintä saada eri käyttäjäryhmien ääni kuuluviin, korostaa markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso.

Palvelutestaajat auttamaan uudistamistyössä

Mäntyharjun kunta etsiikin nyt vapaaehtoisia palvelutestaajia, jotka edustavat erilaisia käyttäjäryhmiä. Tavoitteena on saada kasaan noin kymmenen henkilön joukko innokkaita mäntyharjulaisia antamaan panoksensa parempien kuntapalveluiden hyväksi. Vapaamuotoiset hakemukset palvelutestaajaksi tulee lähettää otsikolla "Palvelutestaaja" osoitteeseen kirjaamo(at)mantyharju.fi torstaihin 28.1.2016 klo 15.00 mennessä. Valituille palvelutestaajille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.

Palvelutestaajat pääsevät aloittamaan tehtävänsä perjantaina 5. helmikuuta, jolloin Mäntyharjun kunta toimii otteluisäntänä Jukurit-Hokki -ottelussa. Mikkelin jäähallissa järjestetään hyvissä ajoin ennen ottelua innovaatiotyöpaja, johon osallistuu palvelutestaajien lisäksi mäntyharjulaisia yrittäjiä, luottamushenkilöitä ja kunnan henkilöstöä.

Lippuja ja linja-autokuljetus tarjolla jääkiekko-otteluun

Mäntyharjun kunta tarjoaa 40 nopeimmalle lipun (max. 2 lippua per kotitalous) Jukureiden ja Hokin väliseen jääkiekko-otteluun. Lippuja otteluun voi varata ja hakea Osuuspankin Mäntyharjun konttorista maanantaista 25.1. alkaen. Jukureiden otteluun on järjestetty lipun varanneille myös linja-autokuljetus yhteistyössä Osuuspankki Suur-Savon kanssa. Kuljetus Mikkeliin lähtee Mäntyharjun Osuuspankin edestä perjantaina 5.2.2016 klo 17.15 ja paluukyyti Mikkelin jäähallilta Mäntyharjuun ottelun päätyttyä.

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, olli.marjalaakso(at)mantyharju.fi, p. 040 774 1902