Etusivu > Terveyskeskuslääkärin virka, Mäntyharjun kunta

Terveyskeskuslääkäri, Mäntyharjun kunta

TULE KANSSAMME KEHITTÄMÄÄN MÄNTYHARJUN PERUSTURVAA


Mäntyharju on lumoava kulttuurikunta ja portti kauniiseen Järvi-Suomeen. Olemme ylpeitä yhteisöllisyydestä ja ystävällisestä ilmapiiristä. Arvostamme mm. uusia ja toimivia koulujamme sekä päiväkotiamme, monipuolisia vapaa-ajan vieton mahdollisuuksia. Odotamme innolla syksyllä 2016 valmistuvaa terveyskeskusremonttia. Meiltä löytyy varmasti myös juuri sinulle sopiva asunto tai tontti.

Tervetuloa työskentelemään Mäntyharjun kunnan perusturvapalveluihin! Nyt panostamme lääkäripalveluihin ja haemme neljättä lääkäriä terveyskeskuslääkärin virkaan. Lääkärin toimenkuva on räätälöitävissä hakijan osaamisalan ja toiveiden mukaisesti. Tehtäväkokonaisuus voi sisältää työskentelyä esimerkiksi lääkärin vastaanotolla, neuvolassa, palveluasumisen yksiköissä, terveyskeskuksen sairaalassa ja kotihoidossa.

Myös työajasta voidaan neuvotella viikkotyöajan (37h/vk) puitteissa. Käytössämme on alueellinen Effica-tietojärjestelmä.

Kelpoisuusehtona on yleislääkärin oikeudet. (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §). Tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme:
- monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
- turvallisen virkasuhteen
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtäsi
- panostamme henkilökunnan viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin mm. monipuolisen Tyky -toiminnan kautta sekä
- autamme sinua tarvittaessa asunnon ja päivähoitopaikan järjestelyissä.


Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus perustuu lääkärisopimukseen ja paikalliseen palkkaussopimukseen kokonaispalkasta. Palkkaus on kilpailukykyinen. Koeaika on 6 kk.

Virka täytetään vakituisesti 15.8.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 8.7.2016 klo 15. Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteeseen Mäntyharjun kunta, Perusturvapalvelut, PL 76, 52701 Mäntyharju, kuoreen merkintä Terveyskeskuslääkärin virka.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelun yhteydessä. Lisätietoja viroista antaa:
- johtava lääkäri Antti Hoberg, p.040 351 3193
- vt. perusturvajohtaja Päivi Niiranen, p.040 5074 701
- vastuualuejohtaja Sari Vainikka, p.044 770 7275

Mäntyharjussa  26.5.2016 Johtava lääkäri