Etusivu > Kiinteistöpäällikkö

Mäntyharjun kunta hakee KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Mäntyharju on vireästä yrityselämästä, kulttuurista ja loma-asumisesta tunnettu n. 6200 asukkaan kunta Etelä-Savossa. Mäntyharjun kunnan kiinteistömassa ilman vuokra-asuntoja on n. 30 000 kem2.

Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluvat kunnan kiinteistöpalvelut, rakennustöiden teettäminen ja valvonta sekä hankintojen kilpailuttaminen. Kiinteistöpäällikkö vastaa kunnan kiinteistöomaisuuden hoitamisesta kiinteistöstrategian mukaisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoa, oman auton käyttöä ja tietotekniikan hallintaa sekä hyvää rakennus- ja talotekniikan tietämystä. Kiinteistöpäällikkö vastaa kiinteistöpalveluiden taloudesta ja toiminnasta.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi rakennusinsinöörin tutkinto.  Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, julkinen kilpailumenettely ja kunnallishallinnon tuntemus luetaan eduksi.

Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen TS mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 1.10.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan ja valinnassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Hakijat voidaan testata ulkopuolisen arvioijan puolesta.

Hakemus jätetään www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 14.8.2016 klo 23.59. Hakemukseen tulee liittää ne työ- ja opintotodistukset liitteenä, joihin hakija viittaa hakemuksessa.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Tapio Montonen, puh. 0400 753 846.

Lisätietoja Mäntyharjusta on kotisivuiltamme www.mantyharju.fi