EtusivuHallinto > Suomi100

(Kuva: www.vnk.fi/suomi100)

Suomen itsenäistymisestä tulee kuluneeksi sata vuotta vuonna 2017. Itsenäisyyden juhlavuoden pääteemaksi on valittu Yhdessä.

Koko vuoden 2017 mittaisesta juhlavuodesta toivotaan muodostuvan kaikkien suomalaisten ja Suomen ystävien kohtaamispaikka. Juhlavuoden laaja ohjelmakokonaisuus ja projektit rakennetaan avoimesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Juhlavuoden valmistelussa korostuvat kansalaisyhteiskunnan merkitys ja luovuuden voima. Suomessa on onnistuttu sadan vuoden aikana rakentamaan ja ylläpitämään vakaa, demokraattinen yhteiskunta.

Samalla luovuus - vapaus löytää ja kokeilla uusia ratkaisuja - on taannut merkittävän kehityksen. Luovuus on ollut avain yksilön ja kansakunnan taloudelliseen menestykseen sekä henkiseen hyvinvointiin. (Lähde: www.vnk.fi/suomi100)

 

Mäntyharju 100-vuotiaassa Suomessa

Mäntyharjussa tullaan juhlistamaan 100-vuotiasta maatamme pitkin vuotta 2017. Juhlavuoden tapahtumien valmistelu on aloitettu. Ensimmäinen ideointitilaisuus järjestettiin tiistaina 18.8.2015 klo 18.00 - 19.30 Mäntyharjun Kulttuurisalissa.

Ideointi- ja tapahtumien valmistelutilaisuuksia tullaan järjestämään vielä syksyn 2015 aikana. Niistä ilmoitetaan tällä sivulla ja tilaisuuksiin kutsutaan kaikki mäntyharjulaiset, yhdistykset, yritykset, asukkaat ja vapaa-ajan asukkaat mukaan. Kunta tulee toimimaan tietoa ja toimijoita kokoavana tahona, jolloin juhlavuoden tapahtumat tulevat koordinoiduksi sujuvasti.

Seuraava Suomi100-tilaisuus järjestetään Mäntyharjun valtuustosalissa (Koulutie 8, Mäntyharju) keskiviikkona 7.10.2015 klo 17.00. Tervetuloa!

 

Miten Suomen 100-vuotisjuhlia tulisi viettää? Kirjoita yhteystietosi ja ideasi alle, kiitos!

 

* Required

  Refresh Captcha