EtusivuAjankohtaista arkisto  > Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 • Mäntyharjun kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

  LUOKANOPETUKSEN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

  Alkusijoituspaikka on Toivolan koulu (Toivolanmutka 19, 52740 Tuustaipale). Toivolan koulu on 3-opettajainen kyläkoulu noin 16 kilometriä Mäntyharjun keskustasta. Opetus tapahtuu yhdysluokissa.

  Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998).
  Luemme eduksi kokemuksen yhdysluokkaopetuksesta ja valmiudet opettaa käsitöitä (kovat materiaalit), liikuntaa ja uskontoa.

  Palvelussuhde alkaa elokuussa 2017. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on osoitettava lääkärintodistuksella olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen sekä toimitettava lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

  Hakuaika päättyy 3.5.2017 klo:15.00. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisesti (www.kuntarekry.fi). Hakemuksen voi tarvittaessa toimittaa myös paperisena osoitteeseen Mäntyharjun kunta, kirjaamo, PL 76, 52701 Mäntyharju. Kuoreen laitetaan merkintä luokanopettajan tuntiopettajuus.

 • Mäntyharjun kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

  RUOTSIN JA VENÄJÄN KIELEN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

  Alkusijoituspaikka on Mäntyharjun Yhtenäiskoulu (Sairaalantie 4, Mäntyharju).

  Kelpoisuusvaatimuksena on aineenopettajan kelpoisuus kummassakin opetettavassa aineessa (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998).

  Palvelussuhde alkaa elokuussa 2017. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on osoitettava lääkärintodistuksella olevansa terveydentilaltaan sopiva työhön sekä toimitettava lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

  Hakuaika päättyy 2.5.2017 klo:15.00. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisesti (www.kuntarekry.fi). Hakemuksen voi tarvittaessa toimittaa myös paperisena osoitteeseen Mäntyharjun kunta, kirjaamo, PL 76, 52701 Mäntyharju. Kuoreen laitetaan merkintä ruotsin ja venäjän tuntiopettaja.

 • Mäntyharjun kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan

  LUOKANOPETTAJAA

  Viran alkusijoituspaikka on Mäntyharjun Yhtenäiskoulu (Sairaalantie 4, Mäntyharju).

  Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998).
  Luemme eduksi asetuksen 986/1998 mukaisen kelpoisuuden englannin kielen aineenopetukseen.

  Palvelussuhde alkaa elokuussa 2017. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on osoitettava lääkärintodistuksella olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan sekä toimitettava lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

  Hakuaika päättyy 2.5.2017 klo:15.00. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisesti (www.kuntarekry.fi). Hakemuksen voi tarvittaessa toimittaa myös paperisena osoitteeseen Mäntyharjun kunta, kirjaamo, PL 76, 52701 Mäntyharju. Kuoreen laitetaan merkintä luokanopettajan virka.


 

Kuntarekry.fi -sivuston avoimet Mäntyharjua koskevat työpaikat näet klikkaamalla tästä

Mol.fi -sivuston avoimet Mäntyharjua koskevat työpaikat näet klikkaamalla tästä

Seudulla avoimena olevat työpaikat näet klikkaamalla tästä

Kesätyöpaikkahakemuksen pääset täyttämään klikkaamalla tästä