Kukasjärven Lehmoselkä

 

Kaksi tonttia Kuhasjärvi –kiinteistöstä RN:o 4:75 Vanosen kylässä, tunnus: 507-432-4-75. Kukasjärvi on n. 5 km pitkä ja kapea, tonttien kohdalta n. 150-200 m leveä läpivirtausjärvi.  Kukasjärveltä on yhteys Ukonvirran kautta Viljajärvelle.  Järven vesi on kirkasta.  Tonteille on rakennettu tieyhteys.  Sähköliittymän hinnaksi on ilmoitettu (Suur-Savon Sähkö Oy) n. 9 160 €/tontti. Kukasjärvelle on Mäntyharjun keskustasta n. 43 km.

Lataa Kukasjärven kartta tästä.

 

 

Tontti nro 5                       Hinta 45 000 €

Tontin pinta-ala on n. 4300 m2.  Tontti on rannan läheisyydessä tasaista ja alavahkoa.  Takaosasta tontti nousee loivaksi rinteeksi.  Puusto on pääosin 2 kl:n mäntymetsää.  Päärakennukselle on kohtalainen rakennuspaikka mutta rannan läheisyydessä on tarpeen tehdä ojituksia ja täyttöjä.  Tontilla on rantaviivaa n. 75 m.  Ranta avautuu itäkoilliseen. Järven pohja on pehmeää.  Tontin edustalla on matalikko ja jossain määrin vesikasvillisuutta.

Kuva 1 Kuva 2

 

 

Tontti nro 6                       Hinta 45 000 €

Tontin pinta-ala on n. 4100 m2.  Tontin maasto on rannan läheisyydestä tasaista ja alavahkoa. Takamaastossa tontti nousee rinteeksi ja luoteiskulmaltaan jyrkäksi rinteeksi.  Puusto on pääosin 2 kl:n mäntymetsää.  Päärakennuksen rakennuspaikka on kohtalaisen hyvä mutta rannan läheisyydessä on tarpeen tehdä ojituksia ja täyttöjä. Tontilla on rantaviivaa n. 70 m.  Ranta avautuu itäkoilliseen.  Järven pohja on pehmeä ja ranta syvenee loivasti. Tontin edustalla on jossain määrin vesikasvillisuutta.

Kuva 1 Kuva 2