Kirjastopalvelut

Aukioloajat

Maanantai klo 10.00-20.00
Itsepalvelu klo 10-12
Tiistai, keskiviikko, torstai klo 10.00-19.00
Itsepalvelu klo 10-12
Perjantai klo 10.00-17.00
Itsepalvelu klo 10-12
Lauantai klo 10.00-14.00

Kirjasto on sunnuntaisin suljettu. Arkipyhien aatot klo 10.00-17.00.
Kirjasto on suljettu joulu- ja tapaninpäivänä, pyhäinpäivänä, pääsiäislauantaina sekä joulu- ja juhannusaattona.

Katso kirjaston ajankohtaisimmat uutiset, tapahtumat ym. kirjaston alasivulta https://mantyharju.fi/sisalto/palvelut/kirjastopalvelut/ajankohtaista

Käy myös Facebook-sivuillamme, josta näet esimerkiksi ajankohtaista tietoa kirjaston näyttelyistä, kirjailijavierailuista tai poistomyynneistä.
 

Yhteystiedot

Lääkärinkuja 2, 52700 Mäntyharju
Lainaussali, 044 7707 229

Tarkemmat yhteystiedot näet tästä.

Kirjastopalvelujen käyttäminen

Käyttääksesi kirjaston lainauspalveluja tarvitset voimassaolevan kirjastokortin. Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton.
Kirjastokortin saadaksesi tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen sekä täytetyn asiakatietolomakkeen. Asiakastietolomakkeen voit hakea palvelutiskiltämme tai tulostaa tästä: Asiakastietolomake.
Kirjastokortti on henkilökohtainen. Ilman korttia aineistoa ei voi lainata.

Alle 15-vuotiaan asiakkaan lainoista vastuussa on huoltaja. Lapsiasiakas liitetään huoltajan tietoihin palvelutiskillämme.
Mikäli korttisi katoaa, ilmoita siitä välittömästi kirjastolle. Kortin uusiminen maksaa 2 euroa. Kortti käy kaikkiin Lumme-kirjastoihin.

Voit uusia lainojasi verkkokirjaston kautta kirjautumalla kirjastokorttisi numerolla sekä salasanallasi. Salasana asetetaan kirjastokortin luomisen yhteydessä. Se on mahdollista asettaa myös jälkikäteen.

Katso tarkemmat tiedot ja kirjaston käyttöohjeet täältä.

 

Verkkokirjasto

Verkkokirjasto (Lumme-kirjastot)

Verkkokirjastossa voit selata aineistoa, tehdä varauksia tai uusia lainojasi. 
Kirjautumiseen tarvitaan käyttäjätunnukseksi kirjastokortin numero.  Salasana on kirjastosta saatu (vähintään) nelinumeroinen tunnusluku.


 

Palaute ja osoitteenmuutos

Kirjastoa ja sen asiakaspalvelua koskevan palautteen voi antaa suoraan kirjaston henkilökunnalle tai kirjastossa olevaan palautelaatikkoon.

Sähköisesti palautetta voi antaa osoitteeseen mantyharju.kirjasto@mantyharju.fi. Palautetta voi antaa myös sivistyslautakunnalle. Palautteen saaminen on tärkeää kirjaston toiminnan kehittämiseksi.

Osoitteenmuutoksen voi tehdä sähköisesti osoitteeseen mantyharju.kirjasto@mantyharju.fi tai puhelimitse suoraan kirjastoon numeroon p. 044 770 7229.

 

Kirjaston käyttö videoina

Kirjaston käytön yleiset opastukset löytyvät viittomakielisinä, tekstitettyinä videoina osoitteesta:

http://aineisto.viittomakielinenkirjasto.fi/lisatila/kk/

(Linkkiä painamalla palvelun johdanto-video lähtee käyntiin. Voit halutessasi ohittaa videon painamalla yläoikealla näkyvää ruksia. Tämän jälkeen voit valita haluamasi videon.)