Palautumisviikonloppu

Image

Suo itsellesi aikaa hiljentää ja hiljentyä, hellittää ja hengittää Liisan lempeässä ohjauksessa ja Villa Auroran kannattelevassa voimassa.

Palautumisviikonloppu on ohjattu, osittain hiljainen levon ja läsnäolon tapahtuma, johon kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita. Viikonlopun aikana palautamme lempeästi yhteyttä itseemme ja luontoon monipuolisilla hiljentämis- ja hiljentymisharjoitteilla. Kohtaamisissamme meidän on mahdollista harjoittaa läsnäolevaa kuuntelua ja puhumista.


Liisa Lähteenmäki on Lahdessa työskentelevä työnohjaaja, kehopsykoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja, joka omassa harjoituksessaan ja ohjauksissaan pyrkii elämään todeksi ystävällisyyttä, lempeyttä, iloa ja tyyneyttä. Liisa on harjoittanut mindfulness-meditaatiota vuodesta 2006 alkaen ja on vuosien kuluessa ohjannut lukuisia yksilöitä, ryhmiä ja yhteisöjä kohti iloa ja läsnäolevampaa arkea.

Lisätietoja: olot.fi


Ilmoittaudu kurssille viimeistään 29.9.2019. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Liisa Lähteenmäki s-posti: liisa.lahteenmaki@olot.fi Majoitus- ja ruokatiedustelut Villa Aurora: s-posti info@avamor.fi tai puh. 045-6156260.

Kurssin majoituspaikkana on Villa Auroran Hyvän olon huoneet, joissa on kaunis ja rauhoittava tunnelma.

Kurssin hinta on 220€/hlö.

Majoitus täysihoidolla 168/ hlö 2vrk kahden hengen huoneessa.

Hinta sisältää ohjelman, materiaalin, täysihoidon, saunan ja alv:n.

Mäntyharjulle on erinomaiset junayhteydet niin etelästä kuin pohjoisesta ja juna-asemalta on n. 3km Villa Auroraan.

Paikka: Mäntyharju, Villa-Aurora

Osoite: Tervaniementie 2 52700 Mäntyharju