Ehdota tapahtumaa tai tekoa Mäntyharju 425 juhlavuoden ohjelmaan

Vuonna 2020 Mäntyharju täyttää 425 vuotta. Juhlavuosi näkyy kunnassa muun muassa upeana tapahtumatarjontana koko vuoden ajan.

Mäntyharjun kunnan kotisivuille on avautunut oma juhlavuoden sivusto joka löytyy osoitteesta www.mantyharju.fi/425 tai kunnan kotisivujen oikeasta ylälaidasta.

Ehdota tapahtumaa tai tekoa juhlavuoden ohjelmaan

Nyt voit osallistua juhlavuoden sisällön suunnitteluun ja toteuttamiseen. Voit ehdottaa pientä tai suurta tapahtumaa tai tekoa liitettäväksi juhlavuoden ohjelmaan. Juhlavuoden teemana on yhdessä enemmän. Kyseessä voi olla esimerkiksi yhdistyksen tai seuran järjestämä tapahtuma tai toteuttama teko, joka liittyy teemaan.

Juhlavuosi on suunnattu etenkin kaikille kuntalaisille ja vapaa-ajanasukkaille. Mukaan ilmoitetut teeman mukaiset tapahtumat ja teot saavat oikeuden käyttää virallista Mäntyharju 425 -tunnusta. Tiedot tapahtumista nostetaan myös esiin Mäntyharju 425 -juhlavuoteen liittyvässä viestinnässä.

Juhlavuosi näkyy Mäntyharjussa koko vuoden 2020 ajan. Mäntyharjun kunta järjestää vuoden aikana lukuisia tapahtumia, jotka linkittyvät juhlavuoteen.

Marraskuun 2019 loppuun mennessä ilmoitetut tapahtumat pääsevät mukaan painettuun juhlavuoden kalenteriin. Tämän jälkeen ilmoitetut tapahtumat nostetaan esiin sähköisissä kanavissa. 

Ehdotuksia juhlavuoden tapahtumista ja teoista voit tehdä tästä linkistä.

Lisätietoja:

Mäntyharju 425 – työryhmä (sähköpostit etunimi.sukunimi@mantyharju.fi)

Hyvinvointikoordinaattori Christian Juhola
Markkinointipäällikkö Eija Kling
vs. kulttuurisihteeri Eveliina Mäenpää