Millaista on ollut maa- ja metsätalousyrittäjän arki 2000-luvun Mäntyharjussa? – Kirjoita kokemuksistasi 23.6. mennessä

Mäntyharjun historian kolmanteen osaan liittyvä kirjoituskeruu kartoittaa kokemuksia siitä, millaista on ollut toimia maa- ja metsätalousyrittäjänä 2000-luvun Mäntyharjussa. Elinkeinoalan muutosta on mahdollista kuvata myös pidemmällä aikavälillä. Kirjoitustyyli on vapaa, eikä vastausten pituudella ole ala- tai ylärajaa. Vastaukset voivat keskittyä yksittäisiin muistoihin ja konkreettisiin arjen esimerkkeihin, tai ne voivat käsitellä paikallista kehitystä yleisemmin.

Keruun vastauksia käytetään tekeillä olevan historiateoksen aineistona. Hankkeen tutkijana ja keruun järjestäjänä toimii tutkija Janne Poikolainen (janne.poikolainen@mantyharju.fi). Keruu on avoinna 23.6.2019 asti, ja siihen voi osallistua myös nimettömästi.

Vastaaminen tapahtuu ensisijaisesti verkkolomakkeella. Lomakkeen ja vastausohjeet löydät täältä. Keruuseen voi osallistua myös kirjeitse. Ohjeet kirjeitse vastaamiseen löytyvät täältä. Historiahankkeen tietosuojaselosteeseen voit tutustua yhteispalvelupisteessä (Asematie 3) tai täältä.

Tiedotteen paperista versiota on saatavilla yhteispalvelupisteestä.

Tervetuloa mukaan tekemään historiaa!