Sivistysjohtajaksi Mäntyharjuun

Mäntyharjun kunta hakee sivistysjohtajaa, joka vastaa sivistyspalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä. Toimialaan kuuluvat sivistyspalveluiden hallinto, koulutuspalvelut (perusopetus, lukio), kansalaisopisto, varhaiskasvatus, vapaa-aika-, kirjasto-, kulttuuri- ja nuorisopalvelut sekä hyvinvointiasioiden koordinointi.

Sivistysjohtaja johtaa toimialansa palvelujen järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii sivistyslautakunnan esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Hän toimii rehtoreiden, varhaiskasvatusjohtajan, kirjastotoimenjohtajan sekä kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen henkilöstön esimiehenä. Hän on kunnan nelihenkisen johtotiimin jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on kokeneita kuntatyön ammattilaisia.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään lukio- tai perusopetuksen pätevyyttä ja opetushallinnon tutkintoa, kunnallishallinnon yleistä tuntemusta, kuntatalouden riittävää osaamista sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta sivistystoimen johtamistehtävistä, kehittämisotetta sekä kykyä strategiseen ajatteluun.

Sivistysjohtajan virka täytetään toistaiseksi. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista. Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Sivistysjohtajan kokonaispalkka on 6123 euroa/kk.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, jukka.ollikainen@mantyharju.fi, puh. 040 779 7747 ja hallinto- ja talousjohtaja Tuomo Penttinen, tuomo.penttinen@mantyharju.fi, puh. 040 522 9055.

Hakemukset tulee toimittaa 31.10.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Mäntyharjun kunta, kunnanhallitus, PL 76, 52701 Mäntyharju. Kuoreen merkintä ”Sivistysjohtajan virka”

Mäntyharjussa 9.10.2019

KUNNANHALLITUS