Sivistyslautakunta hyväksyi talousarvionsa vuodelle 2021

Sivistyslautakunta kokoontui tiistai-illalla 17.11. käsittelemään vuoden 2021 talousarviota. Sivistyslautakunnan osalta keskeisiä muutoksia kuluvaan vuoteen on Kisalan käyttöönotto sekä asiointipisteen siirtyminen kirjastolle ja näin ollen sivistyslautakunnan alaisuuteen. Muita talousarvioon vaikuttavia muutoksia ovat perusopetuksen siirtyminen kokonaisuudessaan Yhtenäiskouluun ja koulukuljetusten kilpailuttaminen. Sivistyslautakunta hyväksyi talousarvion esityksen mukaisesti ja käsittely etenee seuraavaksi kunnanhallitukseen.

Lautakunta kävi myös lähetekeskustelun sivistystoimen hallinnoimien tilojen varaamiseen ja vuokraamiseen liittyvistä linjauksista. Ensi vuoden puolella käyttöön otettava sähköinen tilavarausjärjestelmä antaa mahdollisuuden tilojen laajamittaiseen hyödyntämiseen esimerkiksi seurojen, yhdistysten ja yksityisten kuntalaisten käyttöön. Varattavaksi on tulossa liikuntapaikkojen lisäksi myös paljon muita tiloja. Asia etenee päätöksentekoon seuraavassa kokouksessa 15.12.2020.

Kokouksen pöytäkirja on hyväksymisen jälkeen nähtävillä kokonaisuudessaan osoitteessa  https://mantyharju.cloudnc.fi/fi-FI