Töihin Mäntyharjuun: Tekninen johtaja

Mäntyharjun kunta hakee

TEKNISTÄ JOHTAJAA

kehittämään ja johtamaan kunnan teknistä palvelualuetta.

Mäntyharju on n. 6 000 asukkaan yrittävä kulttuurikunta Järvi-Suomessa. www. mantyharju.fi

Tekninen johtaja vastaa kunnan teknisen palvelualueen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä sekä teknisen lautakunnan toimialueeseen kuuluvien asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Tekninen johtaja on kunnan nelihenkisen johtotiimin jäsen.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on kokeneita kuntatyön ammattilaisia.

Valinnan tukena käytetään ulkoista soveltuvuusarviointia.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason teknisen alan tutkintoa ja kokemusta johtamistehtävistä. Odotamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, hankintaosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Kokemus kunnallishallinnosta ja -taloudesta katsotaan eduksi.

Teknisen johtajan virka täytetään toistaiseksi. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista. Virka tulee ottaa vastaan 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää hakemuksessaan oman palkkatoivomuksensa. Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, jukka.ollikainen@mantyharju.fi, puh. 040 779 7747 tai hallinto- ja talousjohtaja Tuomo Penttinen, tuomo.penttinen@mantyharju.fi, puh. 040 522 9055.

Hakemukset tulee toimittaa 11.1.2019 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Mäntyharjun kunta, kunnanhallitus, PL 76, 52701 Mäntyharju. Kuoreen merkintä ”Teknisen johtajan virka”

 

Mäntyharjussa 4.12.2018

KUNNANHALLITUS